- Autor: Sperlingova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 600 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Vejce celá průměr | 220 |
Mouka pšeničná celozrnná | 250 |
Dochucovadla:
prášek do perníku, skořice, kakao
Energetická hodnota celkem: 12457 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 127,
Sacharidy (g): 391,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 210,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 779 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 7.9, Sacharidy (g): 24.4, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 13.1, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
http://www.apetitonline.cz/recepty/6275-pernikova-buchta-s-jablky-a-povidlovou-omackou.html
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.